sushifilm

Bæredygtig tunfiskefri

Yutaka har valgt at få leveret alt tunkød fra internationale partnere, der har specialiseret sig i at producere og distribuere dybfrosset fisk af høj kvalitet. Og som tager deres sociale ansvar alvorligt.

Se vores certifikater:
• Certifikat pr. 25. juni 2011 - klik her ››
• Certifikat pr. 19. maj 2012 - klik her ››

Vores leverandører arbejder bl.a. tæt sammen med WWF for at skabe et bæredygtigt tunfiskeri i Vietnam. Det handler om at minimere bifangsten og sikre, at den fangede tun har en størrelse og kvalitet, der giver fiskerne en bedre indtjening.

Tunfiskeriet har været voldsomt stigende i Vietnam gennem de seneste 10 år med fangstmetoder, der har betydet en stor og uheldig bifangst af bl.a. havskildpadder.

I samarbejde med WWF lancerede en af vores leverandører ”Culimer” i 2008 et projekt med en speciel ”cirkel-krog”, som nedsætter bifangsten af skildpadder med hele 80%. Fangsten fra de fiskerbåde, der har valgt at benytte de specielle ”cirkel-kroge”, bliver nu behandlet særskilt med en særlig ”superfryseteknik”, hvor fisken fryses helt ned til -60°C.

Det giver ikke alene en unik, frisk kvalitet, det betyder samtidig, at den frosne tun kan transporteres til Europa med skib – en både billigere og mere miljøvenlig løsning end at fragte tunene med fly. Når du spiser tun hos Yutaka, så er de med certificeret garanti fanget med line og cirkel-krog.

Velbekomme!Indkøbskurv
...er tom!


Yutaka Sushi Bar Herning
Fonnesbechsgade 9
Tlf: 9712 7090