spismedpinde

Spis med pinde

Spisepinde er det traditionelle bestik i Kina, Japan, Korea, Vietnam og Thailand.

Step 1
Start med at tage en pind i højre hånd (eller venstre). Hold på pinden som på en blyant. Gerne et stykke oppe på pinden. Vær sikker på, at din tommelfinger, pegefinger og langefinger støtter godt på pinden.

Step 2
Den anden pind placeres under den første – mellem ringfingeren og tommelfingeren. Lad ringfingeren presse på siden af pinden, så den holdes ubevægelig. De to pinde skal holdes parallelle.

Step 3
Gribeeffekten opnås ved at bevæge den øverste pind op og ned ved hjælp af tommel-, pege- og langefinger – samtidig holdes den nederste pind ubevægelig ved hjælp af ringfingeren. Når det gøres rigtigt, vil de to pinde fungere som en tang.

Det er kun enden af den øverste pind, der skal bevæge sig – og ikke begge pinde, som mange vesterlændinge tror. Øvelse gør mester …
Indkøbskurv
...er tom!


Yutaka Sushi Bar Herning
Fonnesbechsgade 9
Tlf: 9712 7090